XSD1-2
XSD2-1
XSD3-1

proyek kita

Teknologi produksi internasional canggih lan kualitas tinggi

  • Jumbo roll series

    Seri muter Jumbo

  • stretch film series

    seri film babagan

  • kraft tape series

    seri kraft tape

  • warning tape series

    seri tape peringatan

  • metal foil tape

    tape foil logam

  • Hot melt glue series

    Seri lem panas nyawiji

  • Shanghai Newera Viscid Products Co.,Ltd was established in 1990 in Shanghai,China. As the gold manufacturer supplier engaged in adhesive tape for 30 years export experience,

    Sapa Kita

    Shanghai Newera Viscid Products Co., Ltd didegaké ing taun 1990 ing Shanghai, China. Minangka pemasok pabrikan emas melu tape perekat sajrone 30 taun pengalaman ekspor,

  • packing tape,double-sided tape,Nano magic tape,foam tape,kraft tape, masking tape,fiberglass tape,copper foil tape,Insulation tape,caution warning tape,duct tape,stretch Wrap film,painting masking fim,hot melt glue sticks,etc14series

    Produk adol panas

    pita pengepakan, pita sisi ganda, pita sihir Nano, pita busa, pita kraft, pita masking, pita fiberglass, pita foil tembaga, pita isolasi, pita peringatan ati-ati, pita saluran, film bungkus, bungkus film masking, lem lem panas , lsp14 seri

  • 1)20 various of equipment, the daily output can reach 100,000 square meters. including 14 series products,  more than 100 finished products and over 30 semi-finished jumbo rolls. 
2)Certifications:ROHS,CE,UL,SGS,ISO9001,REACH.
3)Provide OEM customized service.

    Kapasitas pabrikan

    1) 20 macem-macem peralatan, output saben dinane bisa tekan 100.000 meter persegi. kalebu 14 produk seri, luwih saka 100 produk rampung lan luwih saka 30 gulung jumbo separo. 2) Sertifikasi: ROHS, CE, UL, SGS, ISO9001, tekan. 3) Nyedhiyakake layanan khusus OEM.

babagan kita
0101

Shanghai Newera Viscid Products Co., Ltd didegaké ing taun 1990 ing Shanghai, China. Minangka emas pemasok pabrik melu produksi tape adesif lan adol suwene 30 taun. Dilengkapi karo laboratorium profesional kanggo mesthekake yen kabeh bahan mentah lan produk rampung memenuhi standar lan menehi jaminan kualitas tinggi kanggo pelanggan domestik lan manca.

ndeleng liyane