• sns01
  • sns03
  • sns04
Preian CNY kita bakal diwiwiti saka 23 Jan.nganti tgl 13 februari menawi wonten panyuwunan, monggo pesen, matur nuwun!!!

produk

  • lengket kuwat ora ana sisa tape karpet sisi loro

    lengket kuwat ora ana sisa tape karpet sisi loro

    Pita kain pindho sisi penting kanggo perancang acara.Salah sawijining panggunaan utama tape iki yaiku kanggo ndandani lantai ing papan konferensi lan pameran, ruang pesta lan papan gedhe liyane.Iki minangka cara sing sampurna kanggo nggawe lantai katon mulus ing papan kasebut, nalika isih bisa ngganti posisi utawa mbusak lantai kanthi gampang, cepet lan resik.

    Aplikasi saka tape kain pindho sisi

    1. Ikatan sementara saka karpet

    2. Ikatan sauntara jubin ing konferensi, pameran, lsp.

  • China Waterproof Adhesive Karpet Jahitan Kain Duct Tape

    China Waterproof Adhesive Karpet Jahitan Kain Duct Tape

    Pita kain saluranminangka jinis tape industri.Iki digunakake kanggo nempel karpet pameran lan karpet hotel.IngPita kain saluranadhedhasar komposit termal saka poliethelin lan serat gauze.Dilapisi karo lem sintetik viskositas dhuwur.Pita kain salurannduweni kekuatan peeling kuwat, kekuatan tensile, resistance grease, resistance tuwa, resistance banyu, resistance suhu, lan resistance karat.Iku tape viskositas dhuwur karo adhesion relatif kuwat.

  • Gampang Tear Cloth Duct Tape / Produsen Tape Duct Tujuan Umum

    Gampang Tear Cloth Duct Tape / Produsen Tape Duct Tujuan Umum

    Kain lakbanora mung digunakake kanggo splicing karpet, nanging uga kanggo bundling item gedhe, kothak sealing, packaging lan mbenakake, etc.

    Ana rong lem adesif kanggo lakban kain:pita karet sintetislantape tape lem panas-cair

    Warna kanggopita kain ductmacem-macem, kayata: ireng, abang, coklat bumi, abu-abu salaka, ijo, kuning, biru, putih, lsp.

    Ingtape tapedigunakake ing industri manufaktur, kemasan, otomotif lan kertas, lsp.

     

  • High Quality Gampang Tear Kain Duct Tape kanggo Sealing Pipes

    High Quality Gampang Tear Kain Duct Tape kanggo Sealing Pipes

    Ingtape tapedigawe saka poliethelin lan serat gauze komposit termal minangka bahan dhasar, lumahing plastik wis ditutupi karo agen release, lan lumahing serat ditutupi karo panas-nyawiji meksa-sensitif adhesive.Pita salurannduweni daya peeling imbang, adhes awalion, tarikkekuatan lan resistance lenga.Waxy, tahan tuwa, tahan suhu, tahan kadhemen, anti bocor, anti banyu, anti karat, insulasi lan gampang nyuwek pita viskositas dhuwur, sing ngatasi kekurangan kaset ing musim dingin, lantape tapedigunakake kanggo adaptasi karo suhu sing beda-beda lan njaga kelenturan.

  • Viskositas Kuwat Tanpa Karpet Adhesive Sisa Pita Kain Sisi Ganda

    Viskositas Kuwat Tanpa Karpet Adhesive Sisa Pita Kain Sisi Ganda

    Fitur sakatape kain pindho sisi:

    • Ketan kuwat
    • Kekuwatan tensile dhuwur
    • Daya peeling dhuwur
    • Copot tanpa sisa lem

    Pita kain pindho sisiutamané digunakake kanggo dekorasi karpet, ikatan, sealing, hiasan tembok, splicing lan mbenakake obyek logam, etc.

     

  • Hot Sale Kain Kain Hot Melt Self-Adhesive Duct Tape

    Hot Sale Kain Kain Hot Melt Self-Adhesive Duct Tape

    Pita kain saluran nggunakake komposit termal poliethelin lan serat gauze minangka bahan dasar.Dilapisi karo lem sintetik viskositas dhuwur.

    Fitur:

    • kekuatan peeling kuwat lan kekuatan tensile
    • resistance tuwa, resistance suhu
    • tahan banyu, lan tahan korosi.
    • Multi-warna, tahan nyandhang, viskositas dhuwur
    • Iku tape viskositas dhuwur karo adhesion relatif kuwat.
  • Duct Tape

    Duct Tape

    Pita saluran, uga disebut pita bebek, yaiku tape sensitif tekanan kain utawa scrim-backed, asring dilapisi polietilen.Ana macem-macem konstruksi nggunakake backings lan adhesives beda, lan istilah 'duktus tape' asring digunakake kanggo nyebut kabeh jinis tape kain beda tujuan beda.

  • Tape berbasis kain multi-warna multifungsi

    Tape berbasis kain multi-warna multifungsi

    Pita kain dilapisi karo karet viskositas dhuwur utawa lem leleh panas, nduweni kekuatan peeling sing kuat, kekuatan tarik, tahan pelumas, tahan tuwa, tahan suhu, anti banyu, lan tahan korosi.Iki minangka pita perekat dhuwur kanthi adhesi sing relatif gedhe.

    Kain tape utamané digunakake kanggo sealing karton, jahitan karpet, strapping heavy-tugas, packaging anti banyu, etc. Saiki, iku uga kerep digunakake ing industri otomotif, industri kertas, lan industri electromechanical.Digunakake ing papan kayata taksi mobil, sasis, lemari, lan sapiturute, ing ngendi langkah anti banyu luwih apik.Gampang kanggo die-cut Processing.

  • High Adhesion Custom Logo Printed Waterproof Duct Tape

    High Adhesion Custom Logo Printed Waterproof Duct Tape

    Pita saluran utamané digunakake kanggo sealing karton, jahitan karpet, naleni abot, packaging anti banyu, etc. Iku uga kerep digunakake ing industri mobil, industri kertas, industri electromechanical, lan digunakake ing taksi, chassis, kabinet lan panggonan liyane karo ngukur anti banyu apik.Gampang mati nglereni.

  • Colored Waterproof Custom Printed Kain Tape Werna Duct Tape

    Colored Waterproof Custom Printed Kain Tape Werna Duct Tape

    Pita karpetminangka jinis tape industri.Iki digunakake kanggo nempel karpet pameran lan karpet hotel.Ingtape kainadhedhasar komposit termal saka poliethelin lan serat gauze.Dilapisi karo lim sintetik viskositas dhuwur, nduweni kekuatan peeling sing kuat, kekuatan tarik, tahan pelumas, tahan tuwa, tahan banyu, tahan suhu, lan tahan korosi.Iku tape viskositas dhuwur karo adhesion relatif kuwat.

  • Tape Duct Printed

    Tape Duct Printed

    Pita saluran, uga disebuttape bebek, yaiku tape sensitif tekanan kain utawa scrim-backed, asring dilapisi poliethelin.Ana macem-macem konstruksi nggunakake backings lan adhesives beda, lan istilah 'duktus tape' asring digunakake kanggo nyebut kabeh jinis tape kain beda tujuan beda.

  • Warna-warni Waterproof Kain Duct Tape

    Warna-warni Waterproof Kain Duct Tape

    Pita saluran, uga disebuttape bebek, yaiku tape sensitif tekanan kain utawa scrim-backed, asring dilapisi poliethelin.Ana macem-macem konstruksi nggunakake backings lan adhesives beda, lan istilah 'tape tape' asring digunakake kanggo nyebut kabeh jinis kaset kain sing beda-beda tujuane.Pita saluranasring bingung karo tape gaffer (sing dirancang kanggo non-reflektif lan dibusak kanthi resik, ora kayatape tape).Variasi liyane yaiku lakban tahan panas (dudu kain) sing migunani kanggo nutup saluran pemanasan lan pendinginan, sing diprodhuksi amarga lakban standar gagal kanthi cepet nalika digunakake ing saluran pemanasan.Pita saluranumume werna abu-abu silvery, nanging uga kasedhiya ing werna liyane lan malah designs dicithak.

    Sajrone Perang Donya II, Revolite (banjur dadi divisi saka Johnson & Johnson) ngembangake tape adesif sing digawe saka adhesive adhedhasar karet sing ditrapake ing backing kain bebek sing tahan lama.Pita iki tahan banyu lan digunakake minangka tape sealing ing sawetara kasus amunisi sajrone wektu kasebut.

    Pita bebek"dicathet ing Oxford English Dictionary minangka wis digunakake wiwit taun 1899; "duct tape" (diterangake minangka "mbok menawa owah-owahan saka tape bebek sadurungé") wiwit 1965.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2