• sns01
  • sns03
  • sns04
Preian CNY kita bakal diwiwiti saka 23 Jan.nganti tgl 13 februari menawi wonten panyuwunan, monggo pesen, matur nuwun!!!

produk

  • Tape Busa

    Tape Busa

    Pita busadigawe saka EVA utawa PE umpluk minangka bahan dhasar, ditutupi karo solvent basis (utawa panas-melt) meksa-sensitif adhesive ing siji utawa loro-lorone, lan banjur ditutupi karo kertas release.Nduwe fungsi sealing lan nyerep kejut.

  • Pita busa EVA sisi ganda

    Pita busa EVA sisi ganda

    Pita busadigawe saka EVA utawa PE umpluk minangka bahan dhasar, ditutupi karo solvent basis (utawa panas-melt) meksa-sensitif adhesive ing siji utawa loro-lorone, lan banjur ditutupi karo kertas release.Nduwe fungsi sealing lan nyerep kejut.

  • China OEM China Hot nyawiji Double Sided EVA Foam Tape

    China OEM China Hot nyawiji Double Sided EVA Foam Tape

    busa EVAumum dikenal minangka bahan busa EVA.Bisa diproses lan dibentuk, lan bisa dipotong miturut spesifikasi lan dimensi produk pelanggan kanggo mbentuk lembaran EVA.

    Foam tape pindho sisi: Iku jenis tape pindho sisi kawangun dening nglamar adhesive akrilik kuwat ing loro-lorone saka landasan umpluk foamed, lan banjur nutupi sisih siji karo kertas release utawa film release.Mbentuk kertas utawa film release diarani "sandwich" tape pindho sisi, lan "sandwich" tape pindho sisi utamané digunakake kanggo nggampangake tape dobel punching.Foam tape pindho sisinduweni karakteristik adhesion kuwat, penylametan apik, kinerja anti banyu apik, resistance suhu kuwat lan pangayoman UV kuwat.Busa bisa dipérang dadi: umpluk EVA, umpluk PE, umpluk PU, umpluk akrilik lan umpluk dhuwur.Adhesi lem yaiku: lem minyak, lem panas lan lem akrilik.

    Pita Busa EVAdigawe saka umpluk EVA minangka bahan dhasar, ditutupi karo solvent-basis (utawa panas-leleh) adesif meksa-sensitif ing siji utawa loro-lorone, lan banjur ditutupi karo kertas release.Nduwe fungsi sealing lan nyerep kejut.

  • Eva Foam Pita Perekat Sisi Ganda

    Eva Foam Pita Perekat Sisi Ganda

    Tape umpluk EVA pindho sisidigawe saka etilena vinil asetat umpluk (EVA) minangka backing materi kang pindho ditutupi karo meksaadhesive akrilik sensitif saka adhesion banget lan kertas PE-dilapisi minangka release liner.Pita Busa EVAapik banget ing sealing, anti-compressing,flame retardant, tack awal sing kuwat, tack tahan lama lan tahan suhu dhuwur.

     

  • Pita Isolasi Busa

    Pita Isolasi Busa

    Pita busa digawe saka busa EVA utawa PE minangka bahan dasar, dilapisi karo adesif sensitif tekanan adhedhasar solvent (utawa panas-cair) ing siji utawa loro-lorone, banjur dilapisi karo kertas rilis.Nduwe fungsi sealing lan nyerep kejut.

  • Foam Mounting Tape Kab

    Foam Mounting Tape Kab

    Pita busa digawe saka busa EVA utawa PE minangka bahan dasar, dilapisi karo adesif sensitif tekanan adhedhasar solvent (utawa panas-cair) ing siji utawa loro-lorone, banjur dilapisi karo kertas rilis.Nduwe fungsi sealing lan nyerep kejut.