• sns01
  • sns03
  • sns04
Preian CNY kita bakal diwiwiti saka 23 Jan.nganti tgl 13 februari menawi wonten panyuwunan, monggo pesen, matur nuwun!!!

produk

  • High Quality Gampang Tear Kain Duct Tape kanggo Sealing Pipes

    High Quality Gampang Tear Kain Duct Tape kanggo Sealing Pipes

    Ingtape tapedigawe saka poliethelin lan serat gauze komposit termal minangka bahan dhasar, lumahing plastik wis ditutupi karo agen release, lan lumahing serat ditutupi karo panas-nyawiji meksa-sensitif adhesive.Pita salurannduweni daya peeling imbang, adhes awalion, tarikkekuatan lan resistance lenga.Waxy, tahan tuwa, tahan suhu, tahan kadhemen, anti bocor, anti banyu, anti karat, insulasi lan gampang nyuwek pita viskositas dhuwur, sing bisa ngatasi kekurangan kaset ing musim dingin, lantape tapedigunakake kanggo adaptasi karo suhu sing beda-beda lan njaga kelenturan.

  • Hot Sale Kain Kain Hot Melt Self-Adhesive Duct Tape

    Hot Sale Kain Kain Hot Melt Self-Adhesive Duct Tape

    Pita kain saluran nggunakake komposit termal poliethelin lan serat gauze minangka bahan dasar.Dilapisi karo lem sintetik viskositas dhuwur.

    Fitur:

    • kekuatan peeling kuwat lan kekuatan tensile
    • resistance tuwa, resistance suhu
    • tahan banyu, lan tahan korosi.
    • Multi-warna, tahan nyandhang, viskositas dhuwur
    • Iku tape viskositas dhuwur karo adhesion relatif kuwat.
  • Tape berbasis kain multi-warna multifungsi

    Tape berbasis kain multi-warna multifungsi

    Pita kain dilapisi karo karet viskositas dhuwur utawa lem leleh panas, nduweni kekuatan peeling sing kuat, kekuatan tarik, tahan pelumas, tahan tuwa, tahan suhu, anti banyu, lan tahan korosi.Iku tape dhuwur-adhesive karo adhesion relatif gedhe.

    Kain tape utamané digunakake kanggo karton sealing, karpet jahitan, heavy-tugas strapping, packaging anti banyu, etc. Saiki, iku uga kerep digunakake ing industri otomotif, industri kertas, lan industri electromechanical.Digunakake ing papan kayata taksi mobil, sasis, lemari, lan sapiturute, ing ngendi ukuran anti banyu luwih apik.Gampang kanggo die-cut Processing.

  • High Adhesion Custom Logo Printed Waterproof Duct Tape

    High Adhesion Custom Logo Printed Waterproof Duct Tape

    Pita saluran utamané digunakake kanggo sealing karton, jahitan karpet, naleni abot, packaging anti banyu, etc. Iku uga kerep digunakake ing industri mobil, industri kertas, industri electromechanical, lan digunakake ing taksi, chassis, kabinet lan panggonan liyane karo ngukur anti banyu apik.Gampang mati nglereni.

  • Warna-warni Waterproof Kain Duct Tape

    Warna-warni Waterproof Kain Duct Tape

    Pita saluran, uga disebuttape bebek, yaiku tape sensitif tekanan kain utawa scrim-backed, asring dilapisi poliethelin.Ana macem-macem konstruksi nggunakake backings lan adhesives beda, lan istilah 'tape tape' asring digunakake kanggo nyebut kabeh jinis kaset kain sing beda-beda tujuane.Pita saluranasring bingung karo tape gaffer (sing dirancang kanggo non-reflektif lan dibusak kanthi resik, ora kayatape tape).Variasi liyane yaiku lakban tahan panas (dudu kain) sing migunani kanggo nutup saluran pemanasan lan pendinginan, sing diprodhuksi amarga lakban standar gagal kanthi cepet nalika digunakake ing saluran pemanasan.Pita saluranumume werna abu-abu silvery, nanging uga kasedhiya ing werna liyane lan malah designs dicithak.

    Sajrone Perang Donya II, Revolite (banjur dadi divisi saka Johnson & Johnson) ngembangake tape adesif sing digawe saka adhesive adhedhasar karet sing ditrapake ing backing kain bebek sing tahan lama.Pita iki tahan banyu lan digunakake minangka tape sealing ing sawetara kasus amunisi sajrone wektu kasebut.

    Pita bebek"dicathet ing Oxford English Dictionary minangka wis digunakake wiwit taun 1899;"duct tape" (diterangake minangka "mbok menawa owah-owahan saka tape bebek sadurungé") wiwit 1965.

  • Gaffer Duct Tape Kab

    Gaffer Duct Tape Kab

    Pita saluran, uga disebuttape bebek, yaiku tape sensitif tekanan kain utawa scrim-backed, asring dilapisi poliethelin.Ana macem-macem konstruksi nggunakake backings lan adhesives beda, lan istilah"lakban kab' asring digunakake kanggo nyebut kabeh jinis kaset kain sing beda-beda tujuane.

  • selaras logo dicithak tape tape

    selaras logo dicithak tape tape

    Pita saluran, uga disebut tape bebek, yaiku tape sensitif tekanan kain utawa scrim-backed, asring dilapisi poliethelin.Ana macem-macem konstruksi nggunakake backings lan adhesives beda, lan istilah 'duct tape' asring digunakake kanggo nyebut kabeh jinis tape kain beda tujuan beda.