• sns01
  • sns03
  • sns04
Preian CNY kita bakal diwiwiti saka 23 Jan.nganti tgl 13 februari menawi wonten panyuwunan, monggo pesen, matur nuwun!!!

produk

  • Tape Pelukis Warna

    Tape Pelukis Warna

    Pita kaping pindho digawe saka kertas, kain, film plastik minangka landasan, lan banjur adesif sensitif tekanan-jinis elastomer utawa adesif sensitif tekanan-jinis resin dilapisi kanthi rata ing landasan ndhuwur.Pita perekat sing bentuke gulungan kasusun saka telung bagean: substrat, adesif lan kertas release (film).

  • Masking Tape Warna

    Masking Tape Warna

    Masking tape yaiku pita perekat sing digawe saka kertas masking lan adesif sensitif tekanan minangka bahan baku utama. Digunakake kanggo kemasan, lukisan njero ruangan;lukisan mobil; lukisan suhu dhuwur ing industri elektronik lan dekorasi, diatom ooze, nyemprotake proteksi tutup kayata mobil, produk elektronik, strapping, kantor, packing, nail art, lukisan, etc.

  • Kertas Masking Tape Pelukis Warna-warni kanggo Pelukis lan Dekorasi

    Kertas Masking Tape Pelukis Warna-warni kanggo Pelukis lan Dekorasi

    Masking tape nduweni karakteristik resistance suhu dhuwur, resistance apik kanggo pelarut kimia, adhesion dhuwur, sandhangan alus lan ora lim ampas sawise nyuwek.Iku cocok kanggo kabeh jinis industri hiasan, industri elektronik, industri, Footwear lan nggunakake liyane, karo apik panutup lan pangayoman.

  • Pita Masking Painters

    Pita Masking Painters

    Masking tapekalebutape nggawe tahan suhu (Tape masking suhu normal, mid-suhu dhuwur masking tape, tape nggawe suhu dhuwur), warna masking tape , masking tape anti UV, lsp.Masking tapenduweni karakteristik resistance suhu dhuwur, resistance apik kanggo pelarut kimia, adhesion dhuwur, sandhangan alus lan ora lim ampas sawise nyuwek.Iku cocok kanggo kabeh jinis industri hiasan, industri elektronik, industri, Footwear lan nggunakake liyane, karo panutup apik lan pangayoman.