• sns01
  • sns03
  • sns04
Preian CNY kita bakal diwiwiti saka 23 Jan.nganti tgl 13 februari menawi wonten panyuwunan, monggo pesen, matur nuwun!!!

produk

  • Viskositas Kuwat Tanpa Karpet Adhesive Sisa Pita Kain Sisi Ganda

    Viskositas Kuwat Tanpa Karpet Adhesive Sisa Pita Kain Sisi Ganda

    Fitur sakatape kain pindho sisi:

    • Ketan kuwat
    • Kekuwatan tensile dhuwur
    • Daya peeling dhuwur
    • Copot tanpa sisa lem

    Pita kain pindho sisiutamané digunakake kanggo dekorasi karpet, ikatan, sealing, hiasan tembok, splicing lan mbenakake obyek logam, etc.

     

  • Duct Tape

    Duct Tape

    Pita saluran, uga disebut pita bebek, yaiku tape sensitif tekanan kain utawa scrim-backed, asring dilapisi polietilen.Ana macem-macem konstruksi nggunakake backings lan adhesives beda, lan istilah 'duktus tape' asring digunakake kanggo nyebut kabeh jinis tape kain beda tujuan beda.