• sns01
  • sns03
  • sns04
Preian CNY kita bakal diwiwiti saka 23 Jan.nganti tgl 13 februari menawi wonten panyuwunan, monggo pesen, matur nuwun!!!

produk

  • EVA Hot Melt Glue Stick kanggo Ikatan Aksesoris Elektronik ing Draft DIY

    EVA Hot Melt Glue Stick kanggo Ikatan Aksesoris Elektronik ing Draft DIY

    Lem keletuga dikenal minangkalem panas nyawiji. Lem lem panasminangka adesif padhet sing digawe saka kopolimer etilena-vinil asetat (EVA) minangka bahan utama, nambahake tackifier lan bahan liyane.

    Nduwe karakteristik ikatan cepet, kekuatan dhuwur, resistensi tuwa, non-keracunan, stabilitas termal sing apik, lan kekerasan film.
    Bisa digunakake kanggo kayu, plastik, serat, kain, logam, furnitur, kap lampu, kulit, kerajinan, elektronik dolanan, komponen listrik, produk kertas, keramik, kemasan katun mutiara lan barang padhet inter-adhesive liyane. pabrik lan kulawarga.

  • Lem panas nyawiji

    Lem panas nyawiji

    Lem lem panasiku putih opaque (jinis kuwat), non-beracun, gampang kanggo operate, ora carbonization ing nggunakake terus.Nduwe karakteristik adhesi kanthi cepet, kekuatan dhuwur, resistensi tuwa, non-keracunan, stabilitas termal sing apik, lan kekerasan film.Bentuke rod lan granular.

  • ngatur panas nyawiji lim teken

    ngatur panas nyawiji lim teken

    Lem lem panasiku putih opaque (jinis kuwat), non-beracun, gampang kanggo operate, ora carbonization ing nggunakake terus.Lem panas nyawijinduweni karakteristik adhesion cepet, kekuatan dhuwur, resistance tuwa, non-keracunan, stabilitas termal apik, lan kateguhan film.Bentuke rod lan granular.

  • 7mm lem panas nyawiji teken kanggo kerajinan seni / sekolah

    7mm lem panas nyawiji teken kanggo kerajinan seni / sekolah

    Item
    Lem panas nyawiji
    Dhiameter
    7mm / 11mm
    dawa
    200mm / 270mm / 300mm / 330mm / ngatur
    warna
    Transparan / kuning / ireng
    Wektu mbukak
    6-8s
    Titik lembek (℃)
    102
    175 ° CPS
    700-74000
    Tahan suhu (℃)
    80-150
    Suhu operasi (℃)
    160-230
  • Adhesive leleh panas kanggo label

    Adhesive leleh panas kanggo label

    Adhesive panas industri minangka salah sawijining adhesive sing paling akeh digunakake ing pasar.Wektu pangatusan sing cepet, keluwesan lan kekuatan ndadekake pilihan sing disaranake kanggo akeh manufaktur.

    Ana akeh jinis adhesives panas nyawiji karo sawetara saka sudhut Efesus, nanging kanggo pamblokiran adhesive nyawiji panas, bisa digunakake kanggo nempel kulit, label, bagasi, pangiriman express, logistik, Penyetor medical, tekstil, etc.;

    • Digunakake ing industri label kinerja die-nglereni apik, adhesion dhisikan dhuwur, stickiness kuwat, kang bisa luwih njamin kekiatan lan migunani saka tempel label.
    • Digunakake kanggo tas-tas karo titik softening dhuwur lan adhesion apik, ora bisa digunakake ing tas karo lim banyu.
    • Digunakake ing industri logistik ekspres-adesif kanggo tas ekspres bisa digunakake kanthi aman ing cuaca sing adhem, bisa entuk efek mecah bahan lan nduweni karakteristik tahan suhu rendah.
  • Hot-melt adhesive (HMA)

    Hot-melt adhesive (HMA)

    The hot melt adhesive stick yaiku adhesive solid sing digawe saka kopolimer etilena-vinil asetat (EVA) minangka bahan utama, ditambah karo tackifier lan bahan liyane.Wis adhesion cepet, kekuatan dhuwur, resistance tuwa, lan ora keracunan.Stabilitas termal sing apik, kateguhan film lan karakteristik liyane.

  • Transparet Hot Melt Glue Sticks 11mm

    Transparet Hot Melt Glue Sticks 11mm

    Lem lem panasiku putih opaque (jinis kuwat), non-beracun, gampang kanggo operate, ora carbonization ing nggunakake terus.Lem lem panasnduweni karakteristik adhesion cepet, kekuatan dhuwur, resistance tuwa, non-keracunan, stabilitas termal apik, lan kateguhan film.Bentuke rod lan granular.

  • Black Hot Melt Glue Sticks Kanggo Kerajinan lan Desain DIY

    Black Hot Melt Glue Sticks Kanggo Kerajinan lan Desain DIY

    Ingadhesive stick panas nyawijiminangka adhesive padhet sing digawe saka kopolimer etilena-vinil asetat (EVA) minangkamateri, ditambahake karo tackifier lan bahan liyane.Wis adhesion cepet, kekuatan dhuwur, resistance tuwa, lanora keracunan.Stabilitas termal sing apik, kateguhan film lan karakteristik liyane.